Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Какво ще се случи на изборите, не е работа

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Какво ще се случи на изборите, не е работа
Коментари Харесай

Радан Кънев: Тези млади образовани хора на протеста не са нито подкупени, нито са мафия

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Какво ще се случи на изборите, не е работа на Европейската комисия, от там неслучайно не са вземали отношение към предизборните ни акции, сподели в студиото на " Лице в лице " по БТВ евродепутатът Радан Кънев.

" Свободни ли са медиите, е въпросът. Обществена телевизия създаде подправена вест. Всяка страна получава в Европейската комисия обезпечени права. Всеки един от нас е български и европейски жител и родолюбец и има право на отбрана от Европейските институции. Не е загадка, че ЕНП от 14 години поддържа ГЕРБ. В качеството си на европейски народен представител аз желая да събудя сензитивност у сътрудниците си. 

Големият въпрос е: Може ли ЕНП да поддържа произвола на господин Гешев в качествата му на основен прокурор?! Непрекъснатата му нападателна политическа реторика. Обявяването му на поредност политици за нарушители, за които съдът споделя че няма никакво обвиняване. 

Протестът бил провокиран от Русия - това е безусловно подправена вест, смехотворен абсурд. Аз съм задължен да показва напълно друга позиция, да изтъквам господин Борисов. Протестът не е мафия. Това не са хазартни босове, това са напълно естествени хора. Това са десетки хиляди. Преди цялостни 4 години днешните политици от Демократична България поставихме въпроса за достъпа до хазарт. Тогава мълчаха и прокуратура и днешните ръководещи. Ние атакувахме Божков и Цветан Василев, когато бяха мощни. Когато бяха близки до властта сме ги атакували. 

Ние сме били поддръжници България да се очисти от цялата мафия. Тези хора на митингите не са мафия. Младежите трябва да ги убедим да ни поддържат, да ги изведем напред. Те ли са мафия - тези млади образовани хора?! Представянето на митингите по подобен метод е една илюзия. 

Призовавам за открит спор в Пленарната зала на Екологичен потенциал. " - посочи евродепутатът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР